Press about Hydrovertic (Only in Danish)

Vertikalt landbrug til den nye normal

"Den fynske startup Hydrovertic, med 25-årige Rudy Mandrup Cazelles i spidsen, er ved at udvikle et vertikalt landbrug, der kan servicere det mellemstore gartneri – og gøre en mere bæredygtig afgrødeproduktion til den nye standard..."

SDU-studerende vil dyrke salat i fem etager

"Fire studerende fra tre forskellige ingeniøruddannelser på SDU vil dyrke grøn salat vertikalt i startup-firmaet Hydrovertic. De er blandt de mange studerende, som har fået eget cvr-nummer..."

Bæredygtig løsning for fremtidens landbrug

"En gruppe studerende fra Syddansk Universitet er godt i gang med at udvikle et system for vertikal hydroponisk landbrug – indendørs dyrkning i højder med brug af mindre vand og uden jord..."

Fremtidens landbrug er vertikalt

"Prototypen er klar til at blive testet. - Vertical farming-begrebet har generelt fået stor opmærksomhed, og det har vi også mærket, siger direktør Rudy Mandrup Cazelles..."

Unge iværksættere vil gøre salat endnu grønnere

"Fire unge ingeniører bag virksomheden Hydrovertic har for en tid slået sig ned i en industribygning i Rudme. Her arbejder de på et produkt, der skal lette den grønne omstilling for gartnerier..."

Rudy og Jacob vil gøre gartnerierne grønnere

"Idéen har de fire ingeniørstuderende fået under deres uddannelse på SDU, og som en række andre studerende har de fået hjælp af SDU Entrepreneurship Labs. Dermed er de kommet nærmere drømmen om at gøre en forskel i den grønne omstilling..."

Skaber bæredygtigt landbrug

"Vi laver et system, så gartnerier kan gro vertikalt i drivhusene, altså i lag. Vi sørger på den måde for, at de ikke skal udbygge haller, da vores system er tilpasse til deres drivhus..."